Nieuws

Nieuw binnen, eiken wandplanken

Nieuw binnen bij houtexclusief, de eiken wandplanken.

Amerikaans noten

Black Walnut zo wordt Amerikaans Noten ook wel genoemd. In België krijgt wordt het vaak de Notelaar genoemd. Het is een zeer populaire houtsoort die terecht kan in elk interieur, door zijn luxe en warme uitstraling.

Libanon cedar

Libanon Ceder, groeit oorspronkelijk in de bergen van het oostelijke Middellandse Zeegebied. In het Chouf Cedar Reserve in Libanon vind je zelfs nog Ceders van ruim 2000 jaar oud met een omtrek van ruim 7 meter! In Europese parken is deze boom ook regelmatig te vinden, aangeplant natuurlijk, hier groeit de boom vrij snel tot een hoogte van 50 meter.

Gewijzigde openingstijden tijdens de kerstvakantie 2020

21 dec. t/m 23 dec. zijn wij geopend van 08:00 tot 15:00 uur.
24 dec. t/m 1 jan. zij wij gesloten in verband met de feestdagen.

Wilt u in deze tijd aan de slag met één van onze houtsoorten, bestel dan tijdig uw hout.
Of kom voor 24 december langs bij ons om het hout zelf uit te zoeken en direct mee te nemen.

Maandag 4 januari staan wij weer voor u klaar!

De Mahonie familie

De houtsoort Mahonie is misschien wel één van de bekendste tropische houtsoorten. Wij hebben drie Afrikaanse Mahonie soorten op voorraad: Sipo, Sapeli en Khaya.

Iroko plaathout

Nieuw binnen bij Houtexclusief, Iroko stamdelen. Wij hebben afgelopen week 8 stamdelen Iroko mogen verwelkomen bij ons op de werf. De stamdelen zijn maar liefst 610 cm lang, over de gehele breedte meet het hout ca. 90 tot 110 cm. De stamdelen zijn gezaagd op 52 mm en zijn kunstmatig gedroogd.